پاورپوینت اصول GMP در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح عرضه
مقدمه
روند رو به رشد تعداد واحد هاي توليدي صنايع غذايي و بهداشتي و ايجاد تغييرات در تكنولوژي و تنوع و گوناگوني محصولات توليدي در دنيا سبب شده است تا صاحبان صنايع تلاش بيشتري را در جهت استقرار سيستم هاي كيفيتي در واحد هاي خود بنمايند . تا به اين طريق در بين مصرف كنندگان و مشتريان خود نسبت به رقباي ديگر اطمينان بيشتري را ايجاد نمايند .
در كشور ما نيز به تبع كشور هاي صنعتي و توسعه يافته جهان ازاين سيستم ها استفاده مي كنند . اما به نظر مي رسد در اكثر كشور هاي توسعه يافته و يا كمتر توسعه يافته تصميم بر آن است كه در اسرع وقت بدون رعايت ابتدايي ترين شرايط استقرار سيستم هاي كيفيتي اين سيستم ها را به هر قيمتي كه شده استقرار دهند و بدون توجه به صورت مسئله پاسخ آن را ارائه نمايند .
غافل ازاينكه پايداري سيستم هاي كيفيتي دقيقا به ايجاد و استمرار شرايط اوليه آنها بر مي گردد .
در اين مقاله مطالبي را مطالعه خواهيد كرد كه در ظاهر براي همه ما بسيار ساده است اما كسي كه عميق به اين مسائل توجه كند خواهد فهميد كه استقرار هر سيستم كيفيتي و ايمني در صنايع غذايي و بهداشتي نيازمند رعايت اصول اوليه بهداشتي و به طور كامل تر رعايت ضوابط فني و بهداشتي در كارخانه هاي توليدي است كه در دنيا آن را با نام اصول GMP مي شناسند .
در اين مقاله سعي شده است تا كليات روش هادر يك توليد خوب را براي دانش پژوهان و مسئولين كنترل كيفي و مسئولين فني كارخانه هاي مواد غذايي و بهداشتي بيان شود .
چرا بايد ما تاييديه GMP را داشته باشيم ؟
با ايجاد و برقراري GMP در واحد توليدي به دواير دولتي و مشتريان خود در سراسر جهان اطمينان مي دهيم كه شركت ما به پيمان خود براي عرضه يك محصول خوب وبا كيفيت بالا پايبند است