پاورپوینت راهکارهای کاهش بار میکروبی شیر خام
1- ساماندهی فیزیکی و تجهیزاتیمراکز جمع اوری شیر خام
2- ساماندهیناوگان حمل شیر خام
3 – تشدیدنظارت در سکوهای دریافت شیر خامدر واحدهای تولید شیر پاستوریزه و فراورده های لبنی
3-عدم برگشت، ضبط و معد وم سازی شیرهای خام فاقد کیفیت و غیربهداشتی براساسماده 14 قانوننظارت برمواد خوردنی , اشامیدنی , ارایشی و بهداشتی وماده 688قانون تعزيرات حكومتي ومواد 7 و 8 قانون سازمان دامپزشكي كشوربرخورد قانوني با عوامل عرضه شير خام غير بهداشتي
4-اموزش توليد كنندگانبا هدف ارتقاء سطح اگاهي هاي لازم جهت توليد شير با كيفيت بهداشتي بالا و بار ميكروبي پايين
ساماندهی فیزیکی و تجهیزاتی مراکز جمع اوری شیر خام
( طرق و راهكارها )
اصلاحوبهسازي بهداشتي ساختار فيزيكي و تاسيسات مراكز جمع آوري شير خام
اصلاح ونوسازي تجهيزات و دستگاههاي نگهداري شير خام
استقرار مسئولين فني-بهداشتي دامپزشكي درتماميمراكز
راه اندازي و نظارت بر انجامCIPدر مراكز جمع آوري شير خام ،
ساماندهی فیزیکی و تجهیزاتی مراکز جمع اوری شیر خام
ویژگی های ساختمانی و تجهیزاتی لازم
1-محل استقرار مراكز جمع اوريشير خام بايد در فاصله مناسبي از راههاي اصلي باشد و داراي حريم بهداشتي با ساير اماكن دامي ، صنايع وابسته به دام ، عوارض طبيعي و تاسيساتي مقرر در نظام دامداري كشورباشد.
2-مساحت زمين مركزجمع اوري بايد حداقل دو برابر سطح زير بناي ان باشد تا فضاي كافي براي توقف خودرو و ساير بخشهاي مورد نياز باشد.
3-طرح ، نقشه و محل استقرار تجهيزاتبايد مطابق با نقشه الگوئي مورد تاييد سازمان دامپزشكي باشد.
راهنمای خرید:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید به ما ایمیل(jafarpour2006@gmail.com) بزنید.