ميكروب شناسي آب:
ويژگي هاي ميكروبي آب آشاميدني مبناي قضاوت در مورد تعيين قابليت شرب آبها از نقطه نظر بيولوژيكي قرار مي گيرد.
اصولاً آبي كه به مصرف مي رسد، بايد عاري از ميكروارگانيسم هاي بيماريزاي شناخته شده و باكتري هاي نشانگر باشد.
آب آشاميدني شبكه استريل نيست پس مي تواند حاوي ميكروب غيربيماريزا باشد.
شمارش كلي باكتري ها – توتال كانت (هتروتروفيک پليت کانت):
آبهاي سالم ممكن است داراي تعداد زيادي باكتري باشند.
آبهايي كه از لايه هاي گچي و آهكي عبور مي كنند، داراي باكتري هاي زيادتري مي باشند.
به ندرت آب بدون ميكروب ديده شده است.
ميكروب هائي كه به طور طبيعي در آب زندگي مي كنند، شامل كوكسي ها، باسيل ها و قارچ ها هستند.
تغييرات فصلي در تعداد باكتري ها بسيار مؤثر است.
معمولاً در اولين بارندگي پس از يك فصل خشك، تعداد باكتري ها در منابع زياد مي شود.
دماي گرمخانه گذاري و مدت زمان و انتخاب نوع محيط كشت بر روي رشد ميكروب ها مؤثرند.
آزمايش استاندارد بر روي محيط كشت پليت كانت آگار يا محيط هاي ديگر در مدت 24 ساعت در درماي 22درجه و 37درجه انجام مي گيرد.
“دانلود فایل تصفیه فاضلاب کارخانه کاغذ سازی ، خمیر کاغذ و کارخانه چوب” به سبد خرید شما اضافه شد. ادامه خرید

پاورپوینت لندفیل
15000 تومان

پاورپوینت مکان یابی و محل یابی مکانهای دفن زباله
15000 تومان
پاورپوینت میکروب شناسی آب
10000 تومان
Category: سایر فایل
Tag: پاورپوینت میکروب شناسی آب
توضیحات
پاورپوینت میکروب شناسی آب
ميکروب شناسي آب
فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط با 70 اسلاید
Shipping & Delivery
محصولات مرتبط
سوالات آموزشگاه بهداشت اصناف
15000 تومان
دانلود فایل تصفیه فاضلاب کارخانه کاغذ سازی ، خمیر کاغذ و کارخانه چوب
15000 تومان
تصفیه فاضلاب صنایع غذایی
15000 تومان
برنامه آموزشی مدیریت پسماند نیروهای خدماتی بخش پسماند بیمارستان
15000 تومان
مدیریت پسماند در مناطق روستایی
15000 تومان
دانلود پاورپوینت کلیات بهداشت حرفه ای
15000 تومان
فایل آموزشی بهداشت محیط برای دهیاران
15000 تومان