ورود / عضویت
  • فروشگاه ایران فایل سل
  • سفارش‌های من
  • لیست فروشگاه
  • داشبورد
  • پرداخت
  • سبد خرید
  • فروشگاه
  • درباره ما
منو
  • فروشگاه ایران فایل سل
  • سفارش‌های من
  • لیست فروشگاه
  • داشبورد
  • پرداخت
  • سبد خرید
  • فروشگاه
  • درباره ما
برای بزرگنمایی کلیک کنید
خانه سایر فایل پاورپوینت پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی
پاورپوینت تغییر اقلیم و مدلسازی اقلیمی
پاورپوینت تغییر اقلیم و مدلسازی اقلیمی 10000 تومان
بازگشت به محصولات
اصول و روش های نمونه گیری پسماند
اصول و روش های نمونه گیری پسماند 10000 تومان

پاورپوینت پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی

10000 تومان

مقایسه
فهرست علاقه مندی ها
دسته: سایر فایل برچسب: پاورپوینت پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی
Share:
  • توضیحات
  • Shipping & Delivery
توضیحات

پاورپوینت پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی

پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی

فرمت: PPT   تعداد صفحات: 18

 

به تجربه ثابت شده که تغییرات ناچیز درجه حرارت کیفیت محصول را تغییر می دهد. مثلاً اگر در اول کار، گوشت در 91- درجه سانتیگراد منجمد شود، بعد حرارت آن به 05- درجه سانتیگراد برسد و باز به 91- درجه افزایش یابد و این عمل چند بار صورت گیرد کیفیت محصول کاهش می یابد و طبعاً گوشت های یخ زده که از نقاط دور دست وارد کشور می شوند، ابتدا از کشتارگاه ها به کشتی و از کشتی به کامیونهای حمل و نقل و سپس به مراکز توزیع … و از انجا به فروشگاه ها منتقل می شوند. در هر یک از این مراحل ممکن است تغییرات درجه حرارت رخ دهد و مجموعه این عوامل کیفیت محصول اولیه را کاهش دهد در حال که خود عمل انجماد اگر در شرایط مطلوب صورت گیرد تاثیر چندان سوئی بر روی محصول ندارد.

پرتو دهی مواد غذائی: اشعه دهی مواد غذائی نوعی فرآیند سرد برای سالم سازی مواد غذائی محسوب می شود. پرتو دهی مواد غذائی فرآیندی است کاربردی که بر اساس استفاده از یکی از چشمه های پرتوزا (کبالت 61 یا سزیم 30) یا پرتو های ایکس و الکترون های تولید شده از منابع ماشینی (چشمه های یونساز) که درپرتو فرآوری مواد غذائی، برای کاهش بار میکروبی مواد غذائی و انهدام میکروب های بیماریزای خاص و جلوگیری از جوانه زدن محصولات غده ای مانند سیب زمینی و پیاز و جلوگیری از خسارات آفات و حشرات انباری در زمان رسیدن محصول و نیز افزایش زمان نگهداری بعضی از محصولات فاسد شدنی از طریق به تاخیر انداختن فعالیت های آنزیمی و کاهش بار میکروبی بکار می رود.

مزایای اشعه دهی مواد غذائی :

  • می تواند کیفیت مواد غذائی را تا مدت های زیادی ثابت نگاه دارد
  • در کنترل میکروارگانیسم های عامل فساد با منشاء غذائی موثر است.
  • مواد غذائی را عاری از وجود باکتری های بیماریزا، مخمر ها، کپک ها و حشرات می کند.
  • رسیدگی، پیری و جوانه زنی میوه ها و سبزی ها ی تازه را کنترل می کند.
  • ترکیب مواد غذائی را در جهت بهبود کیفیت تغییر می دهد.
  • هیچ سمی در ماده غذائی باقی نمی گذارد.
  • ارزش مواد غذائی را تقریبا حفظ می کند.
  • فرآیند پرتودهی جایگزین مناسبی برای گاز دادن به مواد غذائی و ترکیبات تشکیل دهنده آنها ست که در بسیاری از کشورهای پیشرفته به دلیل سلامتی محیط ممنوع شده است.
  • گاز دادن به مواد غذائی و ترکیبات تشکیل دهنده آنها با مواد شیمیائی مختلف نظیر اتیلن بروماید، اکسید اتیلن که در بسیاری از کشورهای پیشرفته به دلایل سلامتی محیط ممنوع یا محدود شده است . فرآیند پرتو دهی جایگزین مناسبی برای آنها می باشد.
  • به نظر بسیاری از دانشمندان علوم غذائی اشعه دهی مواد غذائی می تواند جایگزین افزودنی های غذائی شود. (مانند جایگزین نگهدارنده ها) مواد غذائی در حین اشعه دهی چندان گرم نمی شود.
  • اشعه دهی مواد غذائی، تنها روش نگهداری برای غیر فعال کردن میکروارگانیسم های بیماریزا در مواد غذائی منجمد می باشد.
  • یکی از مزایای اشعه دهی امکان استفاده از آن بعد از یسته بندی است. از این رو از آلودگی مجدد جلوگیری می کند

معایب اشعه دهی مواد غذائی

  • بعضی از میوه ها و سبزی ها هنگامی که در معرض اشعه قرار می گیرند نرم شده و خصوصیات بافتی خود را از دست می دهند.
  • چربی ها در اثر اشعه دهی رادیکال های آزاد ایجاد می کنند. این رادیکال ها سبب اکسید و تند شدن چربی می شوند
  • اشعه دهی به ویتامین ها آسیب می رساند. بعضی ویتامین ها مانند ریبوفلاوین، نیاسین و ویتامین D به پرتو دهی حساس نیستند. ولی ویتامین های A، B، E، K آسانتر از بین می روند.
  • همه مواد غذائی جهت اشعه دهی مناسب نمی باشند. البته هیچ روش نگهداری وجود ندارد که برای همه مواد غذائی کاربرد داشته باشد. تخم مرغ پوسته دار را نمی توان در معرض اشعه قرار داد.
  • شیر در اثر اشعه دارای طعم ناخوشایند می شود.

ادامه مطلب را با دانلود فایل پاورپوینت مشاهده کنید.

  • نگهداری مواد غذایی به روش کنسرو کردن
  • نگهداری مواد غذایی به کمک حذف آب
  • انواع روش های خشک کردن مواد غذایی
  • روش های غیر حرارتی نگهداری مواد غذایی
  • نگهدارنده های طبیعی غذا
  • ادویه ها و روغن های اساسی
  • و …
فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط  با18 اسلاید
Shipping & Delivery

محصولات مرتبط

مقایسه

دانلود تصفیه فاضلاب کشتارگاه دام

سایر فایل
10000 تومان
تصفیه فاضلاب کشتار گاه  پساب ناشی از کشتار حیوان و شستشوی لاشه گوسفند و گاو و مرغ دارای چربی و
فهرست علاقه مندی ها
افزودن به سبد خرید
مشاهده سریع
مقایسه

تصفیه صنایع داروسازی

سایر فایل
10000 تومان
  در سالهاي اخير، پساب دارویی بسیار پر اهمیت شده است چراکه باقيمانده هاي دارويي بعنوان يكي از بحث برانگيزترين
فهرست علاقه مندی ها
افزودن به سبد خرید
مشاهده سریع
مقایسه

پاورپوینت موازین بهداشتی در مراکز عرضه گوشت

سایر فایل
10000 تومان
پاورپوینت موازین بهداشتی در مراکز عرضه گوشت موازین بهداشتی در مراکز عرضه گوشت   وجود پروتئین در زنجیره مواد غذایی
فهرست علاقه مندی ها
افزودن به سبد خرید
مشاهده سریع
مقایسه

مدیریت پسماند در مناطق روستایی

سایر فایل
10000 تومان
مدیریت پسماند در مناطق روستایی یکی از مهمترین مولفه های توسعه پایدار روستایی، مدیریت پسماندهای روستایی بوده که این مدیریت
فهرست علاقه مندی ها
افزودن به سبد خرید
مشاهده سریع
مقایسه

پروژه طراحی تصفیه خانه فاضلاب شهری با جمعیت ۱۱۰,۰۰۰ نفر

آب و فاضلاب, سایر فایل
10000 تومان
در این پروژه درسی، یک تصفیه خانه فاضلاب شهری برای جمعیت ۱۱۰,۰۰۰ نفر طراحی شده است. طراحی شامل بخش های
فهرست علاقه مندی ها
افزودن به سبد خرید
مشاهده سریع
مقایسه

سوالات آموزشگاه بهداشت اصناف

سایر فایل
15000 تومان
سوالات آموزشگاه بهداشت اصناف مجموعه کاملی از سوالات از اساتید و دروس مختلف جزوه آموزشگاه بهداشت اصناف جهت بهره برداری
فهرست علاقه مندی ها
افزودن به سبد خرید
مشاهده سریع
مقایسه

تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

سایر فایل
10000 تومان
تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ۲-۱- مصرف آب در صنایع غذایی استفاده از آب در تمام صنایع و به‌ویژه صنعت غذایی
فهرست علاقه مندی ها
افزودن به سبد خرید
مشاهده سریع
مقایسه

فایل آموزشی بهداشت محیط برای دهیاران

سایر فایل
10000 تومان
فایل آموزشی بهداشت محیط برای دهیاران   مناسب برای جلسات آموزشی بهداشت محیط برای دهیاران پاورپوینت 69 اسلاید کاملا کاربردی
فهرست علاقه مندی ها
افزودن به سبد خرید
مشاهده سریع

ارتباط با ما

(( فایلهای خریداری شده علاوه بر فعال شدن لینک دانلود در صفحه پرداخت، لینک به ایمیلتون نیز ارسال میشه))

شماره موبایل: فقط پیامک 09396056265 (تایم ادارای)

ایمیل :jafarpour2006@gmail.com

سایت ایران فایل سل یکی از بزرگترین و معتبرترین سایتهای خرید فایل در ایران و دارای اینماد معتبر می باشد.

با پشتیبانی 24 ساعته

مجوز و گواهینامه ها:

تمامـی كالاهـا و خدمـات ايـن فروشـگاه، حسـب مـورد دارای مجوزهــای لازم از مراجـع مربوطـه می‌باشـند و فعاليت‌هــای ايـن سـايت تابـع قوانيـن و مقـررات جمهـوری اسـلامی ايـران است.

  • فهرست
  • دسته بندی
Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
سبد خرید
نزدیک
شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
enemad-logo
فروشگاه
لیست علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من