محورهاي اصلي مديريت بهداشتي كشتارگاه عبارتند از :
1- مديريت تآمين دام سالم از منابع سالم (گواهي سلامت دام كشتاري و گواهي حمل بهداشتي دام با توجه به مبدآ دام و ايجاد امكان جهت رديابي بيماري هاي مشترك و واگير دامي قابل مواجهه در كشتارگاه و …..)
2- ايجاد امكانات لازم جهت نگهداري موقت دام به منظور طي دوره استراحت و رفع خستگي و تنش ناشي از انتقال دام به كشتارگاه وانجام مرحله بازرسي قبل از كشتار دام كشتاري
3- محدود و منطقي نمودن تردد افراد و وسايط نقليه و حيوانات بويژه گوشتخواران به محوطه و محيط كشتارگاه ( اصل كنترل وپيشگيري از انتقال عوامل بيماريزا بوسيله ناقلين مكانيكي )
•6- كنترل بهداشت سالن هاي نگهداري لاشه و گوشت و كنترل كيفيت فعاليت و كاركرد سيستم هاي تبريدي•7- مديريت بهداشت سطوح و ديوارهاي سالن كشتار و تاسيسات جانبي ان از طريق شستشو ضدعفوني روزانه و بهداشت فردي كاركنان
جهت پیگیری و انعکاس مشکلات احتمالی بصورت 24 ساعته پیشتیبان شما هستیم.
Jafarpour2006@gmailcom
ما تا دریافت کامل فایل خریداری شده ، پشتیبان و همراه شما خواهیم بود . قدردان اعتماد شما خواهیم بود .