پاورپوینت درباره تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP در عرضه مواد غذایی
بخشی از متن پاورپوینت:
HACCP
HACCP بيان اختصاريHazard Analysis & Critical Control Point يا تجزيه و تحليل خطر و نقطه كنترل بحراني است . اين سيستم مبتني بر ابزار مديريتي در كنترل ايمني فرآورده هاي غذايي و يك روش پيشگيري در شناسايي و تجزيه و تحليل خطرات بيولوژيك ، شيميايي و فيزيكي كه محصول نهايي و مواد متشكله آن را تهديد مي كند بوده و با تعيين نقطه كنترل بحراني ، برقراري روشهاي پايش و اقدامات اصلاحي ، تاييد و مستند سازي از بوجود آمدن مشكلاتي كه به سلامت غذا لطمه وارد كرده و ايمني مصرف كننده را تهديد مي كند ، جلوگيري بعمل مي آورد .
آموزش اعضای تيم HACCP
آشنايي با مفاهيم و اصطلاحات
آشنايي با انواع مخاطراتي كه براي محصول وجود دارد، راههاي پيشگيري ،اقدامات نظارتي ، اقدامات اصلاحي و حدود بحراني براي هركدام از مخاطرات ،شناسايي نقاط كنترل بحراني و
آموزش بهداشت فردي و اهميت آن
آشنايي با اصول GMP / ماده 13
آشنايي با روشهاي شستشو و ضدعفوني
آموزش روش مميزي وتایید سيستم HACCP
آشنايي با ضوابط و استانداردهاي بهداشتي بين المللي وملی
و . . .
آشنايي با انواع مخاطراتي كه براي محصول وجود دارد، راههاي پيشگيري ،اقدامات نظارتي ، اقدامات اصلاحي و حدود بحراني براي هركدام از مخاطرات ،شناسايي نقاط كنترل بحراني و
آموزش بهداشت فردي و اهميت آن
آشنايي با اصول GMP / ماده 13
آشنايي با روشهاي شستشو و ضدعفوني
آموزش روش مميزي وتایید سيستم HACCP
آشنايي با ضوابط و استانداردهاي بهداشتي بين المللي وملی
و . . .
فایل پاورپوینت کامل و جامع و کاربردی و آموزشی جهت دانشجویان و اساتید گرامی بهداشت محیط با 39 اسلاید